Na carnaval toch even achterom kijken

Wim-Heerke Spronk vierde carnaval, maar hij keek bij het verlaten van het feestterrein ook even om. Dat leidde tot de foto bij dit verhaal, een post op LinkedIn en meer dan 120.000 views. Kennelijk raakte hij een gevoelige snaar. Bij Geluk Centraal zeggen we bij dit soort voorvallen: vrijheid is heel wat anders dan vrijblijvendheid. 

Interessant? Deel het artikel

carnaval

Door Wim-Heerke Spronk

Ook ik heb een leuk carnavalsweekeinde achter de rug, maar ik wilde jullie deze foto niet onthouden. Het riep bij mij veel tegenstrijdige gevoelens op. Na een tijd van zeer ingrijpende coronamaatregelen viert het zuiden en oosten van ons land gelukkig weer carnaval. Dat is erg fijn, maar wel met een dubbel gevoel. Aan de ene kant vieren we onze vrijheid en aan de andere kant vechten Oekraïense burgers letterlijk voor hun land en vrijheid. Daarnaast wordt het ook weer heel zichtbaar dat we nog lang niet voldoende stilstaan bij urgente vraagstukken als klimaat, milieuvervuiling, de plastic soep, de stijgende zeespiegel, etc. … ik maak mij dan ook grote zorgen over onze veiligheid en toekomst.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief zodat we je geregeld op de hoogte kunnen houden.
Wat zouden we het leuk vinden als je ons ook een mail stuurt met waar jij gelukkig van wordt.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief zodat we je geregeld op de hoogte kunnen houden. Wat zouden we het leuk vinden als je ons ook een mail stuurt met waar jij gelukkig van wordt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *