De BV Nederland wankelt. Geluk Centraal werkt aan een nieuw fundament. Doe je mee?

Het einde van de BV Nederland is in zicht. Binnenkort brengt Kim Putters een boek uit met die titel. Maar als het einde nadert, hoe dan verder? Geluk Centraal is dat al aan het organiseren.

Interessant? Deel het artikel

Vrnl: Mia Nijland, Wim-Heerke Spronk en Harrie Kiekebosch.
Foto: Ingmar Timmer.
Vrnl: Mia Nijland, Wim-Heerke Spronk en Harrie Kiekebosch. Foto: Ingmar Timmer.

Geluk Centraal is een vereniging met politieke ambities die samen met jou van Nederland een ‘gaaf’ land wil maken door ‘geluk’ centraal te zetten. Samen met jou nadenken over de denkrichtingen en benodigde hervormingen. Niet langer mopperen over hoe het is, maar bedenken hoe het kan. En doen!

De huidige systemen zijn achterhaald, zijn niet te begrijpen en zijn er niet meer om ons leven makkelijker te maken. Kort samengevat ‘het fundament is niet op orde’. ‘We staan voor gigantische uitdagingen en om die toekomstbestendig op te kunnen lossen en niet langer door te schuiven naar de volgende generaties ben ik van mening dat er een fundamentele systeemverandering nodig is’, aldus initiatiefnemer Wim-Heerke Spronk. ‘Juist op dit moment wordt zichtbaar dat niet alleen politici en de wetenschap het beleid moeten bepalen, maar mensen. Daarom heb ik samen met vooruitdenkers Mia Nijland en Harrie Kiekebosch vereniging Geluk Centraal opgericht.’ Dit is de eerste stap naar doen en verandering. We hebben concrete ideeën en een sterke visie waarom en hoe een noodzakelijke systeemverandering zal zorgen voor meer levenskwaliteit en evenwicht in onze samenleving.

Heb jij ook ideeën over een toekomstbestendig fundament, voel je de urgentie en ben je van mening vanuit je expertise, professie, ervaring of door je bekendheid en talent iets te kunnen bijdragen of te willen betekenen? Laat het weten, we gaan hierover graag met je in gesprek.

Denk, praat en doe mee! Volg Geluk Centraal voor meer geluksverhalen, denkrichtingen en het laatste nieuws.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief zodat we je geregeld op de hoogte kunnen houden.
Wat zouden we het leuk vinden als je ons ook een mail stuurt met waar jij gelukkig van wordt.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief zodat we je geregeld op de hoogte kunnen houden. Wat zouden we het leuk vinden als je ons ook een mail stuurt met waar jij gelukkig van wordt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *