Doe je mee met onze pijler ‘gedrag’?

Interessant? Deel het artikel

Schermafbeelding 2022-03-12 om 09.35.43

Wil jij meedenken geluk centraal te stellen met onze pijler ‘gedrag’?
Anders denken betekent ook fundamenteel anders doen. Geluk Centraal gaat op deze site samen met Nederland de zoektocht aan naar dat andere. Want samen hebben we die kennis in huis.

Geluk Centraal is gebaseerd op vier pijlers: gelijkheid, gezondheid, groen en gedrag.

Bij alles wat we doen in ons leven, zijn we er zelf bij. De samenleving kan zorgen voor gelijkheid, een gezond leven en een groene omgeving, de samenleving kan er ook voor zorgen dat je geholpen wordt kansen te grijpen om mee te doen, maar uiteindelijk ligt de verantwoordelijkheid wel bij je zelf, mits je daartoe in staat bent.

(lees verder onder de foto)

Als je niet mee doet of niet mee kunt doen, moet de samenleving een vangnet zijn, met een goede basisvoorziening en hulp om je kansen te geven. Want het is natuurlijk veel mooier als je wél meedoet aan de samenleving, want dan heeft een ander ook iets aan jouw aanwezigheid. Vrijheid is wat anders dan vrijblijvendheid. En bedenk: je bent hier niet voor een generale repetitie. Je moet je leven nú leiden, als onderdeel van het geheel.

Foto: WHS MEDIA

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief zodat we je geregeld op de hoogte kunnen houden.
Wat zouden we het leuk vinden als je ons ook een mail stuurt met waar jij gelukkig van wordt.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief zodat we je geregeld op de hoogte kunnen houden. Wat zouden we het leuk vinden als je ons ook een mail stuurt met waar jij gelukkig van wordt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *