Doe je mee met onze pijler ‘gezondheid’?

Interessant? Deel het artikel

appels
Foto WHS MEDIA

Wil jij meedenken geluk centraal te stellen met onze pijler ‘gezondheid’?
Anders denken betekent ook fundamenteel anders doen. Geluk Centraal gaat op deze site samen met Nederland de zoektocht aan naar dat andere. Want samen hebben we die kennis in huis.

Geluk Centraal is gebaseerd op vier pijlers: gelijkheid, gezondheid, groen en gedrag.

Gezondheid is een recht voor iedereen. Als samenleving hebben we de verantwoordelijkheid daar samen aan te werken voor onszelf én voor de ander.

We nemen waar in een gezondheidssamenleving terecht te zijn gekomen waar we ‘aan de achterkant’ heel veel weeffouten weten te herstellen. Mede door de enorme rekenkracht van computers gekoppeld aan het uiteenrafelen van ons DNA kunnen we tot in de kleinst mogelijke kern herstellen wat er fout ging. Maar genezen is het eindstation van gezondheid. Niet ziek worden is het begin daarvan. Geluk Centraal wil terug naar dat fundament: naar een gezonde samenleving op alle fronten. Dat is niet alleen zorgen dat je niet ziek wordt, maar we ook in een samenleving wonen waar we zorg om elkaar hebben in ‘het gewone leven’.

En natuurlijk, bij ziekte is het maar goed dat we hoog aangeschreven medische zorgkwaliteit hebben.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief zodat we je geregeld op de hoogte kunnen houden.
Wat zouden we het leuk vinden als je ons ook een mail stuurt met waar jij gelukkig van wordt.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief zodat we je geregeld op de hoogte kunnen houden. Wat zouden we het leuk vinden als je ons ook een mail stuurt met waar jij gelukkig van wordt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *