Doe je mee met onze pijler ‘groen’?

Interessant? Deel het artikel

Foto WHS MEDIA
Foto WHS MEDIA

Wil jij meedenken geluk centraal te stellen met onze pijler ‘groen’?
Anders denken betekent ook fundamenteel anders doen. Geluk Centraal gaat op deze site samen met Nederland de zoektocht aan naar dat andere. Want samen hebben we die kennis in huis.

Geluk Centraal is gebaseerd op vier pijlers: gelijkheid, gezondheid, groen en gedrag.

Groen is voor Geluk Centraal een verzamelwoord voor de natuur. We danken de aarde die ons kans geeft hier te leven, maar we beseffen meteen ook dat er we maar één aarde hebben. De natuur is daar de baas, de mens is daar een systeem-onderdeel van. We zijn er niet de baas, hoewel je dat wel zou denken vanwege de manier waarop we ons als mens manifesteren. We stellen ons zelf zelfs buiten het dierenrijk door ons zelf ‘mens’ te noemen en al die anderen ‘dier’.

We moeten dus alles in het werk stellen de natuur voorrang te geven, biodiversiteit te redden, de klimaatverandering te stoppen. Daarvoor moet je fundamenteel andere keuzes maken, niet zachter gaan rijden op de doodlopende weg, maar een afslag geven naar een groene horizon.

Foto: WHS MEDIA

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief zodat we je geregeld op de hoogte kunnen houden.
Wat zouden we het leuk vinden als je ons ook een mail stuurt met waar jij gelukkig van wordt.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief zodat we je geregeld op de hoogte kunnen houden. Wat zouden we het leuk vinden als je ons ook een mail stuurt met waar jij gelukkig van wordt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *