Geluk Centraal Podcast is live! Check nu de eerste aflevering

In de eerste podcast van Geluk Centraal, de nieuwe beweging die zich inzet voor een fundamentele systeemverandering om geluk centraal te stellen, gaat podcast host Rudi Bartels in gesprek met initiatiefnemer en bestuursvoorzitter Wim-Heerke Spronk, mede-oprichter Harrie Kiekebosch en professor Brain & Technology Jan-Willem de Graaf.

Interessant? Deel het artikel

Foto: WHS MEDIA
Foto: WHS MEDIA

Tijdens deze eerste podcast wordt de noodzaak van een fundamentele systeemverandering besproken om de huidige problematiek en uitdagingen niet langer door te schuiven naar de volgende generaties. Professor De Graaf benadrukt het belang van de wetenschap om de kar te gaan trekken van de denktanks op diverse thema’s en stelt terecht dat er veel niet goed gaat in ons land. Door het gedachtegoed van Geluk Centraal te omarmen, kan het systeem sterk vereenvoudigd worden door geluk centraal te stellen en door de verschillende uitdagingen tot het fundament af te pellen, kunnen we tot het gewenste resultaat komen.

Foto: WHS MEDIA

Spronk voegt eraan toe dat het noodzakelijk is om te werken aan een fundamentele systeemverandering die voorziet in bestaanszekerheid, gelijkheid en een gezonde samenleving. Iedereen heeft het recht op een gelukkig leven gedurende de tijd dat we hier op aarde zijn. Daarvoor hebben we de plicht om netjes met onze aarde om te gaan en deze goed door te geven aan de volgende generaties.

Geluk Centraal de diverse thema’s via de website en podcasts bespreken. Bartels zal vooruitdenkers, wetenschappers en betrokken burgers aan de tand voelen om de denkrichtingen en visies verder uit te diepen.

Vanaf vandaag is ons kanaal Geluk Centraal Podcast op verschillende streamingdiensten te beluisteren. Wij roepen iedereen op om mee te denken en samen aan de slag te gaan om van onze wereld een betere plek te maken. Houd Geluk Centraal dus goed in de gaten, volg onze podcast en sociale media en doe mee! Samen werken we zo aan een gelukkige toekomst voor de huidige en toekomstige generaties.

 

Met dank aan Podcast-TV (productie), Rudi Bartels (podcast host Geluk Centraal) en Kasper Kooij (voice-over, bekend van NPO Radio 2 en de Top2000).

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief zodat we je geregeld op de hoogte kunnen houden.
Wat zouden we het leuk vinden als je ons ook een mail stuurt met waar jij gelukkig van wordt.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief zodat we je geregeld op de hoogte kunnen houden. Wat zouden we het leuk vinden als je ons ook een mail stuurt met waar jij gelukkig van wordt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *