Heb je zin om mee te doen met Geluk Centraal? Kom maar op!

Geluk Centraal wil mét de samenleving op zoek naar een nieuw fundament voor de maatschappij. Deze site gebruiken we als platform om dat fundament samen vorm te geven. Als je interesse hebt mee te doen, ben je bij deze uitgenodigd je aan te sluiten.

Interessant? Deel het artikel

eigen foto
Wim-Heerke Spronk. Foto: Marketing Boutique

Sinds Geluk Centraal haar bestaan kenbaar maakte in de media, is er een snel groeiende aandacht. De eerste interviews met Wim-Heerke Spronk, initiatiefnemer en bestuursvoorzitter van Geluk Centraal, hebben inmiddels plaatsgevonden.

Spronk: “Diverse media ondersteunen en schenken aandacht aan ons initiatief om samen met jou het fundament van de Nederlandse samenleving te veranderen door te denken vanuit geluk. Als je bij alles eerst nadenkt over of de samenleving daar gelukkig van wordt, dan gaan er op een heel andere manier besluiten genomen worden. We hebben gelukcentraal.nl als platform ingericht waarop iedereen mee kan doen in het nadenken over hoe we dat fundament moeten verstevigen. We gebruiken daarvoor de pijlers gezondheid, gelijkheid, een groene leefomgeving en je eigen gedrag.”

Doe je mee?

Als je mee wil doen op de website, dan ben je bij deze van harte uitgenodigd. Ben je redacteur, journalist of televisiemaker? Ben je opiniemaker, visievormer of nadenker? En wil je meer weten, meedoen of onze visie delen? Stuur dan een mail naar Harrie Kiekebosch, persvoorlichter, via pers@gelukcentraal.nl.

Heb jij ook ideeën over een toekomstbestendig fundament, voel je de urgentie en ben je van mening vanuit je expertise, professie, ervaring of door je bekendheid en talent iets te kunnen bijdragen of te willen betekenen? Laat het weten, we gaan hierover graag met je in gesprek.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief zodat we je geregeld op de hoogte kunnen houden.
Wat zouden we het leuk vinden als je ons ook een mail stuurt met waar jij gelukkig van wordt.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief zodat we je geregeld op de hoogte kunnen houden. Wat zouden we het leuk vinden als je ons ook een mail stuurt met waar jij gelukkig van wordt.

1 gedachte over “Heb je zin om mee te doen met Geluk Centraal? Kom maar op!”

 1. Avatar
  Jacqueline van Cadsand

  Hallo Wim-Heerke, Mia en Harrie,
  Bij deze wil ik mij zeker aansluiten bij Geluk Centraal. Ik mocht al wat schrijven voor jullie, dat maakt de bevlogenheid over jullie initiatief en visie alleen maar groter. Op mij kunnen jullie rekenen. Wat ik in huis heb? Misschien gewoon gezond verstand en hart voor een lievere en evenwichtigere samenleving waarin iedereen mag en kan participeren en vertrouwen heeft in de club die de burgers van dit land mag dienen. Ik heb natuurlijk een zorgachtergrond, zou graag met Mia (maar met de anderen ook) in gesprek gaan hierover. Ik breng wel geen BN-status of universitaire rugzak mee maar mochten jullie behoefte hebben aan mensen die kunnen meedenken biedt ik mijzelf graag aan. Is de club hiervoor al groot genoeg dan hebben jullie tzt zeker mijn stem!

  Vriendelijke groetjes ,
  Jacqueline

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *