Rudi Bartels: De 8 miljardste, dat ben jij!

Binnenkort wordt de 8 miljardste wereldburger geboren. Jan Willem de Graaf schreef hem of haar enkele weken geleden een welkomstbrief en riep anderen op om dat ook te doen. Bij Geluk Centraal zijn we graag de postbode voor die brieven. we ontvingen ook een brief van Rudi Bartels, naar zijn eigen zeggen 'een vakidioot' die graag de verbinding zoekt met mensen en bedrijven die het verschil durven te maken.

Interessant? Deel het artikel

Foto: Rudi Bartels
Foto: Rudi Bartels

Een hele puzzel om jou dit getal als nieuw geboren mens op deze wereld mee te geven. Er zijn mensen voor gestorven en geboren waardoor jij precies op dit moment nu de 8 miljardste bent.

Uniek? Het is maar hoe hiernaar gekeken of over gedacht wordt.
Het is slechts één getal en het krijgt de waarde die eraan wordt gegeven.

Wat wel uniek is dat ben jij. Want van jou is er maar één die onderscheidend is van al die andere 8 miljard + ?

En als je mag gaan ervaren hoe groots deze realisatie is doe dat dan vooral vanuit jezelf, jouw gevoel en hart en leef vanuit waarden die jou vertegenwoordigen en blij en gelukkig maken.

En gaat dat vanzelf… dat zal de tijd je leren.
Als nieuwe wereldbewoner vermoei ik je even niet met de ellende die er op de wereld heerst, de ongelijkheid, oorlogen, klimaatverandering, armoede, hongersnood en nog veel meer ellende die helaas van alle tijd is.

Als je open mag blijven staan voor suggestie en zonder oordeel  naar de wereld mag leren kijken en verwondert mag blijven van de schoonheid dan ga je vanzelf ervaren hoe oorzaak en gevolg in elkaar steken en dat alles verbinding heeft waarbinnen gebeurtenissen worden gecreëerd en gerealiseerd.

En uiteraard hoop ik dat je geboren wordt in een voor jou veilige omgeving vol liefde en gezamenlijk belang waardoor eenzaamheid voor jou niet op de loer ligt.

En als ik dan tot slot toch één tip mag geven… Volwassen worden is een serieuze aangelegenheid hoor. Wordt dus niet volwassen maar gedraag je zo op momenten dat er aanspraak wordt gedaan op je zelfverantwoordelijkheid en ben een leermeester voor anderen en jezelf.
Blijf vooral verwondert en ontdekken vanuit het kleine kind in jou.

Have fun enjoy life,  It’s to short so keep it simpel

 

Heb jij ook een boodschap voor de 8 miljardste wereldburger? Stuur dan een brief (samen met een goede foto van jezelf) naar mijnbriefaan@de8miljardste.nl. Lees alle ingezonden brieven op de8miljardste.nl.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief zodat we je geregeld op de hoogte kunnen houden.
Wat zouden we het leuk vinden als je ons ook een mail stuurt met waar jij gelukkig van wordt.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief zodat we je geregeld op de hoogte kunnen houden. Wat zouden we het leuk vinden als je ons ook een mail stuurt met waar jij gelukkig van wordt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *