Meer berichten

Guido Bindels: “mensen die zo ernstig gehandicapt zijn, gaan niet op vakantie” zeiden ze achter het loket

Een aantal jaren was Guido Bindels namens zijn dochter Brigitte panellid van de landelijke campagne Nederland Onbeperkt, een initiatief van Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland. Gedurende die tijd gaf de gehandicaptensector mensen met een beperking een gezicht en vroeg aandacht voor hun zorgen, belangen en rechten. Maandelijks schreef Bindels bovendien voor de campagne een column. Dit is een van de columns.

Lees verder »

Harrie Kiekebosch: Een samenleving wil helemaal geen oorlog

Het is ingewikkeld de oorlog van Rusland tegen de Oekraïne met een andere pet op te bekijken dan die van jezelf. Ingewikkeld omdat het soms moeilijk te bevroeden is hoe een ander denkt, maar ook ingewikkeld omdat de goegemeente zo maar kan denken dat je partij kiest ‘voor de verkeerde’.

Lees verder »

Doe je mee met onze pijler ‘gelijkheid’?

Wil jij meedenken geluk centraal te stellen met onze pijler ‘gelijkheid’? Anders denken betekent ook fundamenteel anders doen. Geluk Centraal gaat op deze site samen met Nederland de zoektocht aan naar dat andere. Want samen…

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief zodat we je geregeld op de hoogte kunnen houden. Wat zouden we het leuk vinden als je ons ook een mail stuurt met waar jij gelukkig van wordt.