Zet Geluk Centraal: een boodschap die steeds vaker gehoord en gezien wordt

Geluk Centraal vindt dat Nederland hard aan een update toe is. Bijvoorbeeld bij de manier waarop we met ons voedsel omgaan, bij de manier waarop we de zorg hebben ingericht maar zeker ook bij de inrichting van ons landsbestuur. Geluk Centraal denkt dat het anders kan en moet. En heeft daar concrete ideeën over.

Interessant? Deel het artikel

foto van artikel in RD
Het Reformatorisch Dagblad schreef een artikel over Geluk Centraal.

Het is naar aanleiding van de recente uitlatingen van Wopke Hoekstra inmiddels wel overduidelijk dat ministers partijonafhankelijk moeten zijn. Verkiezingen en een partijenstelsel voldoen dus niet. Het huidige stelsel met politieke partijen is niet meer van deze tijd en een groot deel van de bevolking voelt zich niet meer vertegenwoordigd. Daarom pleit Wim-Heerke Spronk, initiatiefnemer en voorzitter van Geluk Centraal, vandaag in het Reformatorisch Dagblad voor een nieuwe volksvertegenwoordiging die op termijn zowel verkiezingen als de Eerste en Tweede Kamer overbodig moet maken: de Derde Kamer.

Lees het hele artikel op rd.nl de online pagina van het Reformatorisch Dagblad

Ben je redacteur, journalist of televisiemaker en ben je ook van mening dat er nu fundamenteel iets moet veranderen? Onze redactie publiceert bijna dagelijks fantastische geluksverhalen en inhoudelijke artikelen over onze denkrichtingen voor een toekomstbestendig fundament en uiteenlopende actuele thema’s binnen de samenleving. Voel je vrij om onze artikelen te delen. Sterker nog, we stellen het zeer op prijs. Samen maken we zo het draagvlak voor een fundamentele systeemverandering groter. Wil je zelf een artikel of interview publiceren over Geluk Centraal, stuur dan een mail naar Harrie Kiekebosch, persvoorlichter, via pers@gelukcentraal.nl. We gaan graag in gesprek of in debat en vertellen ons verhaal. Bekijk de meest recente publicaties onze website.

Veranderen is vooral doen!

Geluk Centraal is een vereniging van ‘vooruitdenkers’ met politieke ambities die samen met jou van Nederland een ‘gaaf’ land wil maken door ‘geluk’ centraal te zetten. Samen met jou nadenken over de denkrichtingen en benodigde hervormingen. We mogen de huidige problematiek niet doorschuiven naar de volgende generaties. Niet langer mopperen over hoe het is, maar bedenken hoe het kan. En doen! ‘Het leven is tenslotte geen generale repetitie’, zoals Wim-Heerke Spronk al zegt in dit artikel

Foto: Ingmar Timmer | Wim-Heerke Spronk

Check ook www.derde-kamer.nl, www.maatschappelijk-inkomen.nl en www.groene-enveloppe.nl.

Volg Geluk Centraal en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en deel onze geluksverhalen, denkrichtingen en artikelen.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief zodat we je geregeld op de hoogte kunnen houden.
Wat zouden we het leuk vinden als je ons ook een mail stuurt met waar jij gelukkig van wordt.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief zodat we je geregeld op de hoogte kunnen houden. Wat zouden we het leuk vinden als je ons ook een mail stuurt met waar jij gelukkig van wordt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *